Download Free Templates http://bigtheme.net/ Websites Templates

O nama

Enison je tvrtka specijalizirana za projektiranje, izvođenje i održavanje termotehničkih instalacija kao što su grijanje, hlađenje, medicinski i tehnički plinovi, tehnološke pare i ventilacija na energetskim i industrijskim postrojenjima te u zgradarstvu. 
Razvoj Enisona započeo je 1999. godine te se do danas stalnim i stabilnim rastom uspio nametnuti na tržištu kao jedna od respektabilnih tvrtki na svom području djelovanja.
Zapošljavamo djelatnike raznih profesija, kao što su inženjeri strojarstva, elektrotehnike i građevine, iskusne instalatere i stručnjaka drugih profila koji su potrebni za obavljanje navedene djelatnosti. Zahvaljujući stalnom obrazovanju i usavršavanju djelatnika uspješno odgovaramo svim zahtjevima tržišta te uspješno pratimo razvoj novih tehnologija i suvremenih tehničkih rješenja.
Kvalitetu tvrtke Enison možemo potvrditi i kroz posjedovanje certifikata ISO 9001, ISO 14001 te ISO 3834-3

NAŠ SUSTAV VRIJEDNOSTI

- Vrhunska kvaliteta izvedenih radova
- Pouzdanost u realizaciji ugovorenih rokova
- Kreativni i efikasni inženjeri
- Iskusni monteri
- Razumne i konkurentne cijene
- Kapaciteti i kompetencije za realizaciju kapitalnih i kompleksnih objekata
- Reference na građevinama svih namjena
- Uspješna suradnja sa vodećim građevinskim tvrtkama i Investitorima
- Podrška u rješavanju najkompleksnijih rješenja

VIZIJA

Pozicionirati se kao jedna od prepoznatljivih tvrtki u regiji na području pružanja usluga savjetovanja, projektiranja, izvođenja radova te održavanja na termotehničkim sustavima te energetskim i industrijskim postrojenjima.

MISIJA

Ponuditi prilagođena rješenja integrirajući naše veliko znanje, iskustvo i vještine s nadolazećim tehničkim inovacijama da bi naši klijenti dobili najbolju vrijednost za novac kroz vrhunsku uslugu. Naš stalni fokus je zadovoljstvo klijenata, koje postižemo profesionalnim pristupom te pravovremenim i kvalitetnim izvršavanjem usluga.