01 3098 360 [email protected]

Kontaktirajte nas

Vaše idejne projekte pretvaramo u stvarne, funkcionalne i efikasne

Od 1999. godine svakom projektu pristupamo u skladu s najvišim standardima. Ovo nije floskula, ovo je moto koji nas pogoni od prvog dana poslovanja.

  Pošaljite upit

  Kontakt informacije

  Enison d.o.o.

  Odranski prilaz 11, 10020 Zagreb

  IBAN: OTP– HR0324070001100520483
  OIB: 18314675174

  01 3098 360 [email protected]

  Direktor

  Voditelji projekata

  Voditelj proizvodnje

  Voditelj skladišta

  Financije

  Voditelj razvoja

  O nama

  Specijalizirani smo za projektiranje, izvođenje, montažu i održavanje termotehničkih instalacija. Svaki projekt izvodimo u skladu s najvišim standardima. Ovo nije floskula, ovo je moto koji nas pogoni od prvog dana poslovanja. Kroz unapređenje učinkovitosti i produktivnosti u poslovanju, konstantno nastojimo ojačavati konkurentnost na tržištu.
  Načinom rada koji se temelji na stručnosti, učenju i napretku, profilirali smo se u kvalitetnog partnera najvećim domaćim i međunarodnim tvrtkama na području Republike Hrvatske.

  Iskustvo

  Krenuli smo kao start up firma 1999. godine s instalaterskim radovima grijanja i klimatizacije. Od samog početka stabilno i kontinuirano rastemo. S vremenom smo poslovanje proširili na izvedbu termotehničkih i srodnih strojarskih instalacija u sektoru građevinarstva. Konstantno zapošljavanje stručnog kadra, obuka i iskustvo doveli su nas do pozicije prepoznatljivog pružatelja usluga na najraznovrsnijim i najkompleksnijim termotehničkim projektima.
  Bitno nam je da znate kako smo krenuli i što smo na putu do danas prošli jer je iskustvo ono što čini razliku između dobrog i vrhunskog. Nastavljamo s unaprjeđivanjem naših usluga jer samo tako vam možemo biti poželjan partner.