01 3098 360 [email protected]

Energetska i industrijska postrojenja

Postavljamo i održavamo sustave poput pročistača otpadnih voda, kogeneracijskih postrojenja, industrijskih postrojenja u farmaciji, tehnološko-plinskih instalacija, gospodarenja otpadnim uljima, toplovoda i parovoda.

Od 1999. godine razvijamo i gradimo uslugu instalacije i montaže energetskih i industrijskih postrojenja. Njihova kompleksnost je naš izazov, a naše iskustvo garancija da ćemo svaki projekt kvalitetno sprovesti u djelo. Radimo s ciljem da svaki takav sustav bude efikasan i pouzdan.

Osposobljeni smo i certificirani od institucija i proizvođača opreme za rukovanje mehanizacijom i alatima te za obavljanje svih radova projektiranja, izvođenja i održavanja energetskih i industrijskih postrojenja.

Održavanje

Usluga održavanja zaokružuje naš cjeloviti paket usluga. Nudimo ju, ali i preporučujemo, kako bismo, zajedno s vama izbjegli negativne aspekte lošeg (ne)održavanja svih termotehničkih sustava.

Savjetovat ćemo vas kako nešto unaprijediti ili nadograditi, bit ćemo vaš tehnički priručnik za kojim uvijek možete posegnuti i podrška u koju se možete pouzdati da će potencijalni kvarovi biti otklonjeni

Reference

Jaskapak

Jaškapak

Strojarski radovi na izgradnji parne kotlovnice

Plastform

Plastform, Sesvete

Izgradnja parne kotlovnice na objektu Plastform

Sušara Slatina

Sušara Slatina

Montaža kotlovnice i toplovoda

Javite nam se

Imate pitanja?

Javite nam se povjerenjem, a mi ćemo vaše idejne projekte pretvoriti u stvarne, funkcionalne i efikasne.