Enison od sada nudi usluge 3D printa

U skladu s našom kontinuiranom težnjom unaprjeđenju i prilagodljivosti potrebama naših klijenata, s ponosom najavljujemo da Enison sada ulazi na tržište aditivne proizvodnje. Ova inovacija u našoj ponudi pruža vam mogućnost da pretvorite svoje ideje u stvarnost, koristeći širok spektar materijala i tehnologija.

Inovacije su fokus našeg poslovanja

Aditivna proizvodnja, posebice kroz 3D print, otvara vrata kreiranju iznimno složenih i personaliziranih predmeta. Naša ponuda obuhvaća širok raspon materijala i tehnologija, uključujući više od 100 različitih plastičnih i metalnih materijala, te 14 tehnologija kao što su FDM, SLA, SLS, i ostale. Najčešće primjene se nalaze u industrijskim sektorima poput automobilske, farmaceutske i avioindustrije, alatništva te medicine, ali naše mogućnosti nisu ograničene na ova područja.

     

Personalizirana rješenja po vašoj mjeri

Bilo da se radi o izradi prototipova, manjim ili većim serijama dijelova različitih primjena, naš tim je spreman pružiti visoku kvalitetu, fleksibilnost i preciznost. Naše usluge su pristupačne, s kratkim rokovima isporuke. Naš stručni i iskusni tim inženjera stoji vam na raspolaganju za savjetovanje i pomoć pri odabiru materijala, tehnologije te izradi 3D modela prema vašim specifikacijama.

Brzo i jednostavno naručivanje putem webshopa

Posjetite naš webshop i u samo nekoliko klikova učitajte svoj 3D model, odaberite materijal, tehnologiju i završnu obradu, te odmah saznajte cijenu i rok isporuke. Za korištenje usluge potrebno je kreirati besplatan korisnički račun.

Kontaktirajte nas za više informacija

Za sve upite i dodatne informacije, slobodno se obratite:

Dario Degiacinto

Email: [email protected]

Telefon: +385 99 161 6191

Posjetite naš webshop danas i istražite nove mogućnosti koje vam pruža Enison 3D Print!

https://3d.enison.hr/