Enison nastavlja u pozitivnom trendu

Usprkos tržišnoj situaciji, Enison nastavlja s trendom rasta, a tome je dokaz i dovršenje naše nove poslovne zgrade na adresi Odranski prilaz 11, Zagreb. Naša kontinuirana investicija u poboljšanje uvjeta rada i naše zaposlenike rezultirala je ovim projektom koji će nam omogućiti poboljšanje poslovne organizacije, nove prilike, ali i trenutke druženja i zabave.

Nove prostorije su opremljene najmodernijim uređajima za grijanje, hlađenje i ventilaciju kako bi minimizirali rastrošnost, a svakako je bitno spomenuti i konstantnu brigu za okoliš koja je visoko na našoj listi – na cijeli krov će uskoro biti postavljeni fotopaneli koji će nam također omogućiti dodatnu štednju energije i očuvanje prirode.

Osim toga, naša nova zgrada opremljena je najnovijom SCADA tehnologijom za upravljanje sustavima, novom strojarnicom, konferencijskim sobama koje će svakako dobro doći tijekom naših programa obrazovanja studenata i suradnje s Fakultetom strojarstva i brodogradnje u Zagrebu.

Ipak, kako ne bi sve ostalo na radu, naši novi prostori također imaju terene mješovite namjene za rekreaciju i druženje zaposlenika. Nogomet, tenis, odbojka, sve je to dostupno našim vrijednim kolegama u Enisonu.

Trud se uvijek isplati

Rast i razvoj su jedne od glavnih vrijednosti Enisona, a kako bi ih poštovali nikada ne stajemo na “dovoljno dobrome”. Upravo zato smo se posebno potrudili kako bi naša nova zgrada reflektirala našu predanost zaposlenicima i vrijednom radu. Kapacitet naših ureda je sada povećan, isto kao i kapacitet naše strojarnice, što nam otvara put prema novim prilikama i projektima – kojima se iskreno radujemo!

Vođenje građevinskog projekta je odrađeno interno, što nam je omogućilo dodatnu posvećenost kvaliteti. Zato se nismo ustručavali uložiti u najmodernije sustave iako je to iziskivalo dodatnu brigu, no povjerenje u naš tim se svakako isplatilo.

Samo otvorenje obilježeno je zabavom, a ovim putem se zahvaljujemo svim cijenjenim gostima koji su prisustvovali. Nadamo se da su se svi dobro proveli jer je nama svakako to bio šećer na kraju.

Nova lokacija, ista snaga

Ispred nas je svakako puno posla, ali drago nam je reći da se naš trud isplatio, te da smo zajedničkim radom i pozitivnom energijom naših zaposlenika došli do ovog trenutka u povijesti Enisona.

Sada je vrijeme za daljnji rast, u našim novim prostorima gdje se svi osjećamo kao bitan kotačić u ovom velikom postrojenju, jer svatko od nas je doprinio našem uspjehu. Veselimo se novim zabavama na našoj novoj adresi, a istim snagama nastavljamo dalje raditi na projektima.

Naša vrata su uvijek otvorena, vidimo se na Odranskom prilazu 11.