01 3098 360 [email protected]

Pouzdan partner za 3D print

Nije važno jeste li privatni ili poslovni korisnik. Svaku vašu ideju pretvorit ćemo u stvarnost. Kako sve skupa funkcionira pogledajte u našoj video uputi >>

Uđi u webshop Saznaj više

Priprema, pozor, print.

Ograničiti vas može samo mašta. Jer tehnologija kojom realiziramo sve zamisli vam je na raspolaganju.

Nema ograničenja u broju isprintanih komada bez obzira na materijal i tehnologiju. Printate male količine za osobne potrebe? Nema problema.

Predstavnik ste industrije? Jednako dobro surađujemo s medicinskim, prehrambenim i zrakoplovnim partnerima kao i s bilo kojim klijentom iz strojarskog sektora.

Top tehnologije, velik izbor boja i materijala

 • Tehnologije

  3D printanje dolazi u puno formi - ovdje ćete ih pronaći sve. Fused Deposition Modelling (FDM), Selective Laser Sintering (SLS), Stereolithography (SLA), Multi Jet Fusion (MJF), Binder Jetting (BJ), Digital Light Processing (DLP), Selective Laser Melting (SLM) i ostale aditivne tehnologije stoje vam na raspolaganju
 • Materijali

  Plastike, vlakna, gips, pijesak i metali. Naravno, tu su i prozirni materijali. Recite nam svoje potrebe i reći ćemo vam koje je rješenje
 • Boje

  Bojanje u cijelu paletu RAL boja uvijek može biti dio usluge. Kao i sve vrste završne obrade poput zaglađivanja, brušenja ili pjeskarenja

Vodič do 3D printa

Uđite u webshop i na prvom se koraku registrirajte. Nemojte se obeshrabriti! Tako ćemo lakše razumjeti vaše potrebe i ponuditi vam ono što je najbolje za vas.

Pomoć pri svakom koraku

Moguće je da već točno znate što trebate printati. No ako trebate pomoć, tu smo. Za vas skeniramo i modeliramo i znat ćemo vam dati pravi savjet.

Narudžba

Na raspolaganju vam je stotinjak materijala i 14 tehnologija. Upotrijebite naš online kalkulator za izračun cijene i roka isporuke, ili napravite individualan zahtjev.

Kvaliteta, fleksibilnost, preciznost – bilo da se radi o velikim serijama ili samo jednom komadu, ovo je najveća europska tvornica 3D printa. Pristup i rezultati uvijek su u skladu s takvim renomeom.

Isporuka

Gdje god da se nalazili u Europi, isporuka će biti brza i precizna i uračunata je u završnu cijenu. Naš logistički tim radi besprijekorno, bez obzira na veličinu i količinu proizvoda.

Kratak video o snalaženju unutar webshopa pogledajte ovdje >>

Cijene 3D printa i modela

Konačna cijena proizvoda ovisi o mnoštvu faktora i nju će vam izračunati webshop kalkulator. Pogledajte do tada cijene modeliranja i pripreme s kojima vam možemo pomoći. Ukoliko nemate spreman 3D model onoga što želite printati, ova će vam usluga zasigurno trebati:

 • Kompleksnost 1 – jednostavna geometrija, minimalni detalji, oko 1 sat rada ~ 35-50 EUR
 • Kompleksnost 2 – nešto zahtjevnija geometrija s malo detalja, 2-4 sata rada ~ 50-150 EUR
 • Kompleksnost 3 – Naprednija/zahtjevnija geometrija, više detalja i komponenti, 4-8 sati rada ~ 150 – 300 EUR
 • Kompleksnost 4 – Iznimno zahtjevna geometrija s brojnim detaljima, kompleksna izrada više elemenata ili kompletni razvoj proizvoda, 8+ sati rada ~ 300 – 500 EUR

Kvaliteta

Iza iznimne kvalitete svih 3D printanih proizvoda stoje naša stručnost, preciznost i iskustvo. Naši su partneri najveće tvrtke jugoistočne Europe i ponosni smo na to. Kompleksni projekti naš su izazov i uvijek nova prilika da pokažemo čemu su nas naučila desetljeća uspjeha u industriji. Svaki isporučen 3D printani proizvod bit će efikasan, pouzdan i sasvim u skladu sa željama naručitelja. Posjedujemo ISO certifikate za upravljanjem kvalitetom ( ISO 9001) i okolišem (ISO 14001).

Krenimo u print

Kalkulator će vas kroz mnoštvo mogućnosti provesti brzo i efikasno.
Vaš je 3D print samo nekoliko klikova daleko.

Za pomoć oko 3D printa kontaktirajte nas na 099 161 6191 ili na [email protected].

UĐI U WEBSHOP