01 3098 360 [email protected]

Energetska i industrijska postrojenja

Postavljamo i održavamo sustave poput pročistača otpadnih voda, kogeneracijskih postrojenja, industrijskih postrojenja u farmaciji, tehnološko-plinskih instalacija, gospodarenja otpadnim uljima, toplovoda i parovoda.

Od 1999. godine razvijamo i gradimo uslugu instalacije i montaže energetskih i industrijskih postrojenja. Njihova kompleksnost je naš izazov, a naše iskustvo garancija da ćemo svaki projekt kvalitetno sprovesti u djelo. Radimo s ciljem da svaki takav sustav bude efikasan i pouzdan.

Osposobljeni smo i certificirani od institucija i proizvođača opreme za rukovanje mehanizacijom i alatima te za obavljanje svih radova projektiranja, izvođenja i održavanja energetskih i industrijskih postrojenja.

Održavanje

Usluga održavanja zaokružuje naš cjeloviti paket usluga. Nudimo ju, ali i preporučujemo, kako bismo, zajedno s vama izbjegli negativne aspekte lošeg (ne)održavanja svih termotehničkih sustava.

Savjetovat ćemo vas kako nešto unaprijediti ili nadograditi, bit ćemo vaš tehnički priručnik za kojim uvijek možete posegnuti i podrška u koju se možete pouzdati da će potencijalni kvarovi biti otklonjeni

Javite nam se

Imate pitanja?

Javite nam se povjerenjem, a mi ćemo vaše idejne projekte pretvoriti u stvarne, funkcionalne i efikasne.

Kontakt